Personvern og GDPR – General Data Protection Regulation

Why Not AS / Shooz.no håndterer personopplysninger og betalingsinformasjon på en trygg og sikker måte.

Hva lagrer vi?

Vi lagrer navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å sende varene til deg med Posten, og om vi skulle ha behov for å kontakte deg i forbindelse med bestillingen du har gjort. Informasjon om kjøpshistorikk blir lagret i forhold til om vi trenger den i forbindelse med retur, reklamasjon og garantisaker..

Betalingsopplysninger

Why Not AS / Shooz.no bruker Klarna sine betalingsløsninger for å gjennomføre betalingene, og vi oppbevarer ikke kortnummer eller opplysninger utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med kortbelastning og kreditering av ordrer.

Her kan du lese om personopplysningene hos vår betalingspartner Klarna - https://www.klarna.com/no/personvern/

Tredjepart

Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller inne denne informasjon med tredjepart. Relevante opplysninger for å kunne gjennomføre handelen blir delt med betalingspartner og transportfirma.

Analyseverktøy

Why Not AS / Shooz.no bruker Google Analytics til og blant annet for å se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra.

Skulle du ha noen spørsmål om personvern, så er det bare å ringe oss på tlf: +47 22 09 00 00 eller sende en e-post til post@whynot.no